Home / Sallandcentraal / Nieuwe bundel van Sharktale uit Broekland

Nieuwe bundel van Sharktale uit Broekland

BROEKLAND – Op donderdag 24 december is het nieuwe boek ‘Zoektocht naar Mijzelf – Gedichten en gedachten over het leven’ verschenen. De auteur is Sharktale, een pseudoniem van een inwoonster van Broekland.

Zoektocht naar Mijzelf is een bundel met poëtisch proza over zaken die uit het leven gegrepen zijn. Sharktale wisselt zwaardere levensthema’s af met zaken die lichte verwondering oproepen of zorgen voor een lach. Nare ervaringen met depressie worden niet geschuwd, maar even makkelijk beschrijft ze de wonderen uit de natuur.
Sharktale (1974) komt oorspronkelijk uit Zwolle en woont tegenwoordig in Broekland. Ze is vooral gaan schrijven om uiting te geven aan haar gevoelens en gedachten over allerlei zaken die haar bezig houden, soms autobiografisch, een andere keer in zijn algemeenheid, maar altijd levensecht. Op advies van iemand anders heeft zij een aantal van haar werken samengebracht. Het resultaat is deze bundel geworden. Ze hoopt dat mensen er vooral steun en herkenning in kunnen vinden en dat ze anderen ermee kan helpen.
De bundel wordt uitgebracht door uitgeverij Boekscout en telt zeventig pagina’s. ISBN: 9789464310108. De prijs bedraagt 15,99 euro.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.