Niet gereden rally levert recordopbrengst op voor Ronald McDonald Huis

ZWOLLE – Het Ronald McDonald Huis in Zwolle heeft vorige week drie cheques met een totale waarde van 110.000 euro ontvangen. Het ging op de (record)opbrengst van de Ronald McDonald Rally. Ondanks dat die vorig jaar in verband met de coronamaatregelen moest worden afgelast, was er toch nog flink wat geld binnengekomen.

Manager Lianne Booijink kreeg de cheques aangeboden door het bestuur van de Ronald McDonald Rally: Evert Leideman en Sjoerd-Jan Feenstra. De rally is een van de grote evenementen die jaarlijks wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Vorige week maandag werd bekend dat maar liefst 95 procent van de deelnemers hun deelnamegeld tóch heeft gedoneerd aan het Huis. Ook stelden de hoofdsponsoren Pouw Zwolle, Deltion College, EG Group (Texaco), Campenaer Koffie en McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle hun sponsorgeld ter beschikking. Dat leverde een bedrag van maar liefst 50.000 euro op. Naast dit enorme bedrag werden er nog twee cheques overhandigd. Eén cheque van het bedrijf Ausnutria van 50.000 euro en een cheque van 10.000 euro van twee rallydeelnemers Kim Stegeman en Anne Slager. Zij haalden met een extra shirtsponsoractie dit enorme bedrag op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.