Kopstaartbotsing op N35 tussen Raalte en Mariënheem

.

RAALTE/MARIËNHEEM – Op de N35 tussen Raalte en Mariënheem heeft zich vanmiddag een kopstaartbotsing voorgedaan. Volgens de politie wilde de bestuurder van een busje, dat vanuit de richting Raalte kwam, rechts afslaan. De automobilist die er achteraan kwam, remde op tijd af, maar de bestuurder van het busje dat daar achteraan kwam, stopte niet op tijd en botste op de auto ervoor, die vervolgens weer het busje dat wilde afslaan aantikte. Uiteindelijk bleek niemand gewond. Een opgeroepen ambulance kon dus onverrichterzake weer terug. De auto en het achterste busje moesten worden weggesleept. Foto: Arnold Roolvink

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.