Home / Sallandcentraal / Kopstaartbotsing op N35 tussen Raalte en Mariënheem
.

Kopstaartbotsing op N35 tussen Raalte en Mariënheem

RAALTE/MARIËNHEEM – Op de N35 tussen Raalte en Mariënheem heeft zich vanmiddag een kopstaartbotsing voorgedaan. Volgens de politie wilde de bestuurder van een busje, dat vanuit de richting Raalte kwam, rechts afslaan. De automobilist die er achteraan kwam, remde op tijd af, maar de bestuurder van het busje dat daar achteraan kwam, stopte niet op tijd en botste op de auto ervoor, die vervolgens weer het busje dat wilde afslaan aantikte. Uiteindelijk bleek niemand gewond. Een opgeroepen ambulance kon dus onverrichterzake weer terug. De auto en het achterste busje moesten worden weggesleept. Foto: Arnold Roolvink

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.