Home / Sallandcentraal / John Beijen nieuwe hoofdtrainer Wijhe ‘92

John Beijen nieuwe hoofdtrainer Wijhe ‘92

WIJHE – John Beijen is voor het seizoen 2021-2022 aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Wijhe ’92. Beijnen is momenteel bezig met zijn vierde seizoen bij tweedeklasser ZAC en heeft daarnaast de afgelopen jaren bij verschillende clubs op vergelijkbaar niveau de nodige successen behaald. Hij kijkt uit naar het nieuwe seizoen. “De digitaal gevoerde gesprekken met de technische commissie en de spelersraad waren op zich al bijzonder, maar ook inhoudelijk vond ik de gesprekken in ieder geval erg prettig verlopen. Een tijdje terug speelden we met ZAC bij Wijhe ’92 en toen werd ik aangenaam verrast door zowel het niveau van de spelersgroep als door de omgeving waarin dat gebeurde. Ik hoop dat, als we er over een paar jaar op terug kijken, ik daar iets aan toe heb kunnen/mogen voegen.”

Lees ook

Open repetities jeugdgroepen Polyhymnia

LEMELERVELD – De jeugdgroepen van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld bieden de komende weken weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.