Home / Algemeen / Infobordje en monumentenschild bij brug Rozendaelseweg Heino

Infobordje en monumentenschild bij brug Rozendaelseweg Heino

RAALTE/HEINO – De brug aan de Rozendaelseweg in Heino, 50 meter ten oosten van de spoorwegovergang, is sinds 1999 een Rijksmonument. En dat kan iedereen nu zien. Heinoër Flip Jonkman heeft zich namelijk de afgelopen tijd ingezet om dit ook op de brug zichtbaar te maken met een informatiebord en een monumentenschildje. Dit past mooi in de ambitie van de gemeente om het cultureel erfgoed in de gemeente meer voor het voetlicht te brengen. Recentelijk onthulde Jonkman het bordje samen met wethouder Frank Niens.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.