Hameroverdracht bij PB Haarle

HAARLE – John Disselhorst neemt op 9 maart afscheid als voorzitter van PB Haarle. Disselhorst stopt definitief binnen het bestuur van PB Haarle. Wel blijft hij betrokken bij de werkgroep wonen. Zijn beoogde opvolger is Ron Vloedgraven.

Disselhorst is een geboren en getogen Haarlenaar en heeft zich met name flink ingezet voor de eerder genoemde werkgroep. “Jongeren dreigden massaal het dorp te verlaten omdat het woningaanbod zeer minimaal is. Mede door zijn inzet ligt er met een gedegen plan, perspectief om de leefbaarheid in stand te houden en woningzoekenden zich in Haarle te laten vestigen. Daarnaast heeft hij de kansen niet onbenut gelaten om een actiever persbeleid te gaan voeren én te zorgen voor een nieuw logo en uitbreiding van de sociale mediakanalen zoals Facebook en Instagram. Hierdoor heeft hij het voor elkaar gekregen dat ook bij de jongeren Plaatselijk Belang is gaan leven. Dit heeft geresulteerd in het toetreden Roel Nahuis (24), het jongste bestuurslid ooit in de 75-jarige historie. De bestuurders in Haarle zijn John zeer erkentelijk voor zijn betrokkenheid, bevlogenheid en inzet”, zo laat het bestuur weten.
Ron Vloedgraven (36) is voorgedragen om de voorzittershamer over te nemen. Ron gaat bij de algemene ledenvergadering op 9 maart zijn derde jaar van zijn eerste termijn als bestuurslid in en is bereid gevonden om tenminste één jaar het voorzitterschap op te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.