Duurzaam Bouwloket nieuw energieloket van gemeente Raalte

RAALTE – Duurzaam Bouwloket is het nieuwe energieloket van de gemeente Raalte. Woningeigenaren kunnen er terecht met al hun vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en subsidie- en financieringsregelingen. Het energieloket biedt gratis, professioneel en onafhankelijk advies.

Duurzaam Bouwloket vervangt het vorige energieloket ‘Energieloket Salland’. De lokale energieadviseurs die daarvoor actief waren, zijn nu actief voor Duurzaam Bouwloket. Het gaat om een onafhankelijke partij die voor meer dan honderd gemeenten (en de meeste gemeenten in Overijssel) het energieloket verzorgt. Zo willen de gemeenten voorkomen dat er een lappendeken van verschillende loketten ontstaat. Bovendien is het sneller schakelen als er bijvoorbeeld weer eens een subisidieregel wordt veranderd. In één keer weet iedereen ervan.
Op de website van het energieloket staat alle informatie over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning en subsidie- en financieringsregelingen. Ook zijn er ervaringsverhalen, lokaal nieuws en een agenda met duurzame activiteiten te vinden. Het is nog steeds mogelijk om een gratis energiescan of een gratis adviesgesprek aan te vragen. Dit kan via staging2.duurzaambouwloket.nl/energiescan.
Voor meer informatie en/of advies bel naar 072 – 743 39 56 of mail naar info@duurzaambouwloket.nl. De digitale helpdesk met onafhankelijke adviseurs is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar. Zie verder staging2.duurzaambouwloket.nl/raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.