Dierenartsen gewoon actief

RAALTE – De dierenartsenpraktijken in Raalte en Heino zijn gewoon geopend. Nederland zit alweer weken in een lockdown, maar de overheid heeft een lijst opgesteld van contactberoepen die hiervan uitgezonderd zijn. De dierenartsen staan daar ook op. “Wij zijn het volledig eens met de regels die de overheid heeft uitgevaardigd”, stelt Bob Suurenbroek, dierenarts in Raalte en Heino. “Wij werken dagelijks met ziektes en infecties en snappen de ernst van deze virusinfectie terdege. Net zoals iedereen willen we dat deze fase zo snel mogelijk achter ons ligt. Toch willen wij als dierenartsen en dierenartsenassistentes ook tijdens de lockdown klaar staan voor huisdieren. Zij mogen per slot van rekening niet de dupe worden van de pandemie.” Voor vragen bel naar tel. 0572-355334.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.