College akkoord met wijziging van bestemmingsplan Timmermanshuis

RAALTE – Het Raalter college van B&W stelt de raad voor om akkoord te gaan met het gewijzigde bestemmingsplan voor de nieuwbouwplannen op de locatie Timmermanshuis in Nieuw Heeten. Daar stonden eerder het dorpshuis en een gymzaal. Het is de bedoeling om het terrein te gebruiken voor woon-werkkavels. Daartoe was een aanpassing van het bestemmingsplan nodig. Die heeft inmiddels ter inzage gelegen. Er is in totaal één zienswijze ingediend. Die betrof volgens de gemeente de bomenkap en de gekozen locatie. Inmiddels is er contact geweest met de indiener en zijn de plannen verder toegelicht. Het college stelt voor om de zienswijze ongegrond te verklaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.