Carolien Jonkman: 2021

Er is een ‘harde’ lockdown gaande. De lockdown bepaalt je gevoelens niet maar jouw antwoord op de lockdown wel. Vaak voel ik zorgen en angsten ‘in de lucht hangen’ (in het collectieve veld), soms ten aanzien van het virus en wat dat kan aanrichten, soms vanwege de vrijheidsberoving en anders. Binnenkort worden de eerste Nederlanders gevaccineerd. Wat zijn de gevolgen van (niet) vaccineren? Laten we toe dat niet gevaccineerde mensen worden uitgesloten van school, werk, bezoeken van andere landen, etc?

Ook het feit dat de overheid niet vrijgeeft wat er in de vaccins zit, baart me zorgen. In de meeste vaccins zitten ongezonde zware metalen, ook kaliumchloride. Ik heb zelf via een infuus kaliumchloride binnengekregen en merkte dat een klein beetje teveel kalium al mijn spieren een beetje ‘lam’ legden, dus ook mijn hartspieren. Een hogere dosis kaliumchloride geeft mensen bij een doodstraf een hartstilstand. Elk mens is anders. Als het om de gezondheid van mensen gaat, vind ik zorgvuldigheid belangrijk.

Tegelijkertijd stappen we in een nieuwe samenleving. In de spirituele wereld ontwaak je dan. Dat proces is al jaren gaande in vele mensen en telkens ontwaken steeds meer mensen in diepere lagen en dat gaat stap voor stap. In verbinding met eigen bewustzijn, verantwoordelijkheid nemend voor de eigen gevoelens, in onderscheid met wat van jou is, de ander en/of het collectief verandert jouw wereld. De nieuwe samenleving heeft te maken met de golflengtes waarop wij als mens afgestemd zijn. Een mens, gezin, organisatie, bedrijf, overheid etc. met angst, onzekerheid of afhankelijkheid zit op een andere golflengte dan de golflengte van vreugde, vrijheid, liefde (dat is niet altijd lief zijn). Wat is gezonder?

Ieder mens heeft daarin een rol die is afgestemd op jouw innerlijk en bedoeling van waarom jij op de aarde komt. Een van mijn taken is mijzelf zijn samen met mensen, ook bijvoorbeeld in de reguliere medische zorg. Geboren met de mogelijkheden om met het blote oog moleculen en andere materie en aura’s te zien, contact met het hiernamaals en andere werelden te leggen, telepathisch te communiceren met dieren, planten, wezens, dus in verbinding met hogere dimensies, stroomden mijn tranen als ik door artsen gemotiveerd werd vanuit angst of als artsen oneerlijk naar zichzelf en dus mij zijn. Ook bij hen heb ik graag de focus in samen zijn vanuit vreugde, vernieuwing, mogelijkheden. Dat is waarom ik gezondheidskunde ben gaan studeren en waarom ik door intense processen ben gegaan en nog steeds uitdagingen krijg.

Nieuwe samenleving, kies andere fijnere frequenties. Vernieuwing. 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.