Carnavalskrakers Top 11 x 11 van Iesselzotten

OLST – Carnavalsvereniging Iesselzotten uit Olst komt met de carnavalskrakers Top 11 x 11. Op zaterdag 13 februari wordt de lijst met 121 krakers uitgezonden tijdens een livestream.

Het Dansgardefestival Olst, de grote Heuidarper Optog, het Zalige Zondag Zottenbal; dit jaar niets van dat alles. Met de Top 11 x 11 kiezen de Iesselzotten voor een creatief alternatief. Het publiek kan op staging2.top11x11.iesselzotten.nl stemmen uitbrengen voor de lijst. Van ‘Bloemetjesgordijn’ van Wim Kersten tot ‘Bloemetjesgordijn’ van Lamme Frans; van een lekkere Limburgse deiner tot een rampestamper uit de skihut. Stemmen is mogelijk tot 31 januari 23.11 uur. Alle verdere informatie over de Top 11×11 is ook op de eerder genoemde stie te vinden. De livestream is die zaterdag tussen 11.11 tot 23.11 uur te volgen via staging2.321live.nl/live/kraats. Compleet met ludiek ‘nieuws’, een spel dat verweven is in de show en met verrassende presentatoren. Prins Niek de Propere – die dit coronaseizoen de Iesselzotten nog een keer zal leiden – opent het programma met zijn proclamatie.

Prins Niek de Propere. Foto: Jan van Aefst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.