Home / Algemeen / Avondklok: niemand in het dorp

Avondklok: niemand in het dorp

RAALTE – In Salland bleef het de afgelopen dagen rustig, maar dat kan helaas niet van heel Nederland worden gezegd. Vooralsnog lijken hier plichtsbesef en gelatenheid te overheersen als het om de avondklok gaat. Dat past misschien ook wel een beetje bij de Sallandse aard. Maar we durven niet uit te sluiten dat ook hier ook op sommige plekken de frustratie broeit. Twitteraar Bartlecoq uit Luttenberg (ook daar niks aan de hand) maakte er maandagavond maar een grapje van. “Trots op Luttenberg. Denk dat het signaal van de harde kern van Samenspel Doet Overwinnen Luttenberg alsmede het Herenkoor goed heeft gewerkt. Geen flauwekulletjes!” Fotografe Annet van Raalten schoot dit plaatje van het uitgestorven Raalter centrum.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.