Avondklok: niemand in het dorp

RAALTE – In Salland bleef het de afgelopen dagen rustig, maar dat kan helaas niet van heel Nederland worden gezegd. Vooralsnog lijken hier plichtsbesef en gelatenheid te overheersen als het om de avondklok gaat. Dat past misschien ook wel een beetje bij de Sallandse aard. Maar we durven niet uit te sluiten dat ook hier ook op sommige plekken de frustratie broeit. Twitteraar Bartlecoq uit Luttenberg (ook daar niks aan de hand) maakte er maandagavond maar een grapje van. “Trots op Luttenberg. Denk dat het signaal van de harde kern van Samenspel Doet Overwinnen Luttenberg alsmede het Herenkoor goed heeft gewerkt. Geen flauwekulletjes!” Fotografe Annet van Raalten schoot dit plaatje van het uitgestorven Raalter centrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.