Home / Sallandcentraal / Autopuzzeltocht van Manege Luttenberg

Autopuzzeltocht van Manege Luttenberg

LUTTENBERG – Stichting Manege de Luttenberg presenteert op zondag 17 januari een autopuzzeltocht. Afgelopen zondag stond ook al zo’n rit op het programma. Daarbij waren alle plekken bezet. Voor de autopuzzeltocht op 17 januari is er nog wel plek voor deelname. De route meet ongeveer 80 kilometer. Onderweg wachten er verschillende opdrachten en vragen. Zo dienen de deelnemers veertig foto’s op te sporen en zijn er tien ‘hersenkrakers’ en vragen over de route. De deelnemers volgen de route aan de hand van een bolletje/pijltjesysteem (of ze rijden achter een voorganger aan). Kinderen kunnen onderweg een uitkijktoren beklimmen, twee molens zien en een wandelroute van 1 km volgen. Deelname kost 10 euro per auto en duurt drie tot drie en een half uur. Vol is vol. Aanmelding is mogelijk via evenementen@manegeluttenberg.nl. Deelnemers ontvangen dan een bevestigingsmail met starttijd en instructies.

Lees ook

Olst-Wijhe wil met inwoners praten over komende bezuinigingen

WIJHE – Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe kunnen meepraten over de komende bezuinigingen. Van 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.