Home / Sallandcentraal / Ansichtkaarten voor IJsselbiënnale

Ansichtkaarten voor IJsselbiënnale

REGIO – Stichting Eetbaar Olst-Wijhe nodigt iedereen uit om ‘ansichtkaarten’ te maken van bijzondere plekken in de omgeving. Het gaat om plekken waarmee mensen een speciale band voelen; omdat ze op een eigen manier mooi zijn, omdat ze al heel lang deel van het leven zijn of vanwege ervaringen op de plek. Stichting Eetbaar Olst-Wijhe roept op om de ‘kaarten’ te laten vergezellen door schetsen, tekeningen, gedichten, collages of meer. De uitnodiging komt in het kader van het project IJsselkaravaan. Dat ontstond vorig jaar als onderdeel van het het bekende kunstprogramma de IJsselbiënnale. Ansichtkaarten graag vóór 14 februari sturen naar eetbaarolstwijhe@gmail.com. Dit is ook het adres voor nadere vragen. De kaarten worden gepubliceerd op www.halloijsseldal.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Twee reebruine ogen

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.