35.000 euro aan extra onvoorziene coronakosten

RAALTE – De gemeente Raalte denkt circa 35.000 euro extra nodig te hebben voor het eerder in 2020 vastgestelde potje voor onvoorziene kosten in verband met de coronacrisis. Vorig jaar was daarvoor 10.000 euro begroot. Dat komt dus nu neer op in totaal circa 45.000 euro aan onvoorziene kosten. Het geld is onder nodig in verband met de extra communicatiekosten, extra kosten van de ICT (circa 30.000 euro) en facilitair gebied (voor bijvoorbeeld de ontsmettingszuilen op diverse plekken en de bewegwijzering van de coronaroutes in het gemeentehuis (circa 25.000 euro). Daar staan dan echter ook weer besparingen tegenover op het gebied van koffie/thee en schoonmaakkosten.

1 REACTIE

 1. Bewegwijzering van de coronaroutes in het gemeentehuis ca. €25.000???????

  Krijg nóu wat!
  In winkels wordt de looprichting vaak aangegeven door wat stickers op de grond.
  Dat kan in het gemeentehuis toch ook?!
  Of moeten die soms van GOUD zijn?
  Laten ze dan maar gauw die GOUDEN eikel omsmelten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.