30 minuten met Esther Groenenberg

RAALTE – Zangeres, songwriter en muzikant Esther Groenenberg is woensdagavond 20 januari te gast bij ‘30 minuten met…’ in het Hoftheater. Gastheer Willem Verdaasdonk vraagt haar alles over haar werk en passies. Het interview is live te volgen via de livestream op de Facebookpagina van het Hoftheater.

Esther Groenenberg bracht na haar opleiding aan het conservatorium ArtEZ in Zwolle drie albums uit, waarmee ze langs theaters door het land tourde. Ook is Esther bekend van de door haar opgerichte vrouwenband ‘The Bluebettes’. Daarnaast verzorgde ze theaterodes aan haar muzikale helden, zoals onder andere Carole King. 2020 stond in het teken van het maken van nieuwe liedjes voor haar nieuwe plaat die dit jaar zal verschijnen. Daarnaast staan er drie tours op de planning: de reprise ‘Back to the garden’, een tour met eigen muziek en een met haar voorstelling ‘Held voor 1 dag’ (samen met Magda Nij Bijvank en Dirk Schreuders). Aanvang is om 20.00 uur. De stream is (gratis) te bekijken via staging2.facebook.com/HoftheaterRaalte.
Foto: Dirk Schreuders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.