Winterreise van Schubert in Nicolaaskerk

WIJHE – Harrie Spronken (bas-bariton) en Hein van Ooij (fortepiano) verzorgen op zaterdag 12 en zondag 13 december drie concerten in de Nicolaaskerk in Wijhe. Op het programma staat de liedcyclus Winterreise van Franz Schubert.

Deze cyclus omvat 24 liederen over gemis, hoop en schoonheid. Het verhaal handelt over een afgewezen jongeman die aan het zwerven slaat langs koude, winterse wegen. De teksten zijn van de hand van de dichter Wilhelm Müller. Op zaterdag 12 december staat er één uitvoering gepland; die begint om 19.30 uur. Op zondag 13 december volgen nog twee uitvoeringen; de eerste begint om 15.00 uur; de tweede om 19.30 uur. Het programma duurt ongeveer een uur. Per keer is er plek voor dertig bezoekers.

De concerten zijn vrij toegankelijk (vrije giften zijn welkom); in verband met de coronaregels is aanmelden vooraf verplicht. Dat kan via staging2.vriendennicolaas.nl/actueel. Als het online niet lukt bel dan naar mob. 06-51550347.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.