Home / Sallandcentraal / Winter Wonderland in centrum Raalte

Winter Wonderland in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV heeft drie etalages van leegstaande panden in het centrum van Raalte een passende winteraankleding gegeven. Het thema is: ‘Winter Wonderland’. In de panden waar eerder OKAY (Grotestraat), Little Love (Grote Markt) en Schrijver in Casuals (Marktstraat) gevestigd waren, zijn nu onder ander ijsberen, rendieren, pinguïns en andere vrolijke figuren die met de winter te maken hebben te zien.

De figuren bewegen en maken geluid. Aangezien het ROV deze periode beperkt is in de organisatie van activiteiten, hopen de ondernemers op deze manier wat extra wintersfeer te creëren in het centrum. Inmiddels staan er ook twee grote verlichte rendieren bij Van der Most en Jorink. Na Sinterklaas wordt het centrum verder aangekleed met een grote verlichte kerstboom op de Grote Markt.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.