Willy Haarman voorzitter van Raalter Uitdaging

RAALTE – Willy Haarman is de nieuwe voorzitter van de Raalter Uitdaging. Tijdens de bestuursvergadering van 9 december nam hij de voorzittershamer over van Paul Maas. Daarnaast werd Cyril Mentink benoemd tot penningmeester. Paul Maas was in 2016 een van de oprichters van de Raalter Uitdaging. De organisatie koppelt vragen vanuit verenigingen en stichtingen aan middelen, materialen, kennis en kunde vanuit het bedrijfsleven. Recentelijk werden er bijvoorbeeld nog ruim duizend mondkapjes voor de minima geproduceerd. Paul Maas blijft op de achtergrond betrokken bij de Raalter Uitdaging. Hij is toegetreden tot het Comité van Aanbeveling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.