VV Lettele heeft nieuwe hoofdtrainer

LETTELE – Jan Willem van Schooten uit Warnsveld volgt met ingang van het nieuwe seizoen Dirk Beldman op als hoofdtrainer van VV Lettele. Beldman staat sinds 2017 aan het roer van het vlaggenschip van de vereniging. Eerder dit jaar maakte hij bekend er na afloop van het huidige seizoen mee te stoppen. Van Schooten (39) is momenteel trainer/coach van het tweede team van Voorwaarts Twello. Voorzitter Gerard Huis in ’t Veld: “wij zijn blij en tevreden dat we met Jan Willem als nieuwe trainer een goede opvolger van Dirk Beldman gevonden hebben, passend bij onze dorpsclub en bij onze selectie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.