Home / Sallandcentraal / Vrienden van Het Wooldhuis zorgen voor kerstpakketten

Vrienden van Het Wooldhuis zorgen voor kerstpakketten

HEINO – Stichting Vrienden van het Wooldhuis in Heino heeft dit jaar weer gezorgd voor kerstpakketten voor de bewoners van het woonzorgcentrum en de aangrenzende aanleunwoningen. Het bevatte, zoals gebruikelijk, weer flink wat etenswaren (dit jaar nog meer dan anders) en de Oranje kalender. “Jammer genoeg kon een persoonlijke aanbieding niet plaats vinden”, zo meldt het bestuur van de stichting. “De attenties zijn ofwel aan de deur gezet ofwel uitgereikt door de verzorgenden. Blij dat we toch wat konden doen!”

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.