Home / Sallandcentraal / Vijfde Top 2000 Viering in Nicolaaskerk

Vijfde Top 2000 Viering in Nicolaaskerk

WIJHE – De Protestantse gemeente Wijhe houdt op zondag 3 januari de vijfde editie van de Top 2000-viering. Het thema is ditmaal: ‘Houd moed, heb lief’.

De werkgroep Top 2000 Nicolaaskerk heeft veertig nummers uit de Top 2000 geselecteerd die te maken hebben met het thema. Denk aan liedjes van onder andere Stef Bos, Pink Floyd, The Beatles, U2, Boudewijn de Groot en The Beach Boys. Daaruit kunnen geïnteresseerden weer tien nummers kiezen. De vaakst gekozen nummers zijn gedurende de viering te horen; al dan niet live.

Vanwege het coronavirus mag er maar een beperkt aantal mensen in de kerk aanwezig zijn, maar de dienst is straks wel online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. Aanvang is om 10.00 uur. Meestemmen over het muzikale programma van de viering? Download dan voor 8 december de lijst met veertig liedjes via www.pknwijhe.nl.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.