Home / Sallandcentraal / Toch geen laatste Kerst bij Pauluskerk

Toch geen laatste Kerst bij Pauluskerk

RAALTE – De eerder aangekondigde Walk-In Kerst op 24 december bij de Pauluskerk gaat in verband met de aangescherpte coronamaatregelen niet door. De geloofsgemeenschap had graag nog een laatste keer gezamenlijk Kerst willen vieren, voordat de kerk op 7 maart 2021 aan de eredienst onttrokken wordt. Daar wordt nu dus een streep doorheen gehaald. “De Nederlandse bisschoppen hebben een verklaring doen uitgaan waarmee zij iedere activiteit rondom Kerst ten sterkste afraden, zowel binnen als buiten. Dus onze conclusie moet zijn dat we niet anders kunnen dan onze activiteiten op Kerstavond af te gelasten”, zo laat de geloofsgemeenschap van de Pauluskerk weten.

Lees ook

Provincie zoekt inwoners die ‘het zelf beter kunnen’

ZWOLLE – De provincie heeft het uitdaagrecht, oftewel het Right to Challenge, ingevoerd. Inwoners kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.