Toch geen laatste Kerst bij Pauluskerk

RAALTE – De eerder aangekondigde Walk-In Kerst op 24 december bij de Pauluskerk gaat in verband met de aangescherpte coronamaatregelen niet door. De geloofsgemeenschap had graag nog een laatste keer gezamenlijk Kerst willen vieren, voordat de kerk op 7 maart 2021 aan de eredienst onttrokken wordt. Daar wordt nu dus een streep doorheen gehaald. “De Nederlandse bisschoppen hebben een verklaring doen uitgaan waarmee zij iedere activiteit rondom Kerst ten sterkste afraden, zowel binnen als buiten. Dus onze conclusie moet zijn dat we niet anders kunnen dan onze activiteiten op Kerstavond af te gelasten”, zo laat de geloofsgemeenschap van de Pauluskerk weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.