Toch geen bezoekers bij vieringen in Nicolaaskerk

WIJHE – De Protestantse Gemeente Wijhe heeft besloten om tot en met zondag 17 januari geen bezoekers toe te laten tijdens de vieringen in de Nicolaaskerk. De kerkdiensten zijn alleen online te volgen. “Het is even niet anders”, stelt dominee Martje Veenstra-Oving. “We moeten ook als kerken onze verantwoording nemen in deze lockdown en willen hiermee een signaal afgeven naar de samenleving.”

Op kerstavond is er om 17.00 uur een Kinderkerstfeest. Het thema is ‘Het beste nieuws’. Om 22.30 uur volgt een kerstnachtviering met als thema ‘Licht aan de kersttafel’. Annelies Witteveen zingt, ondersteund door organist/pianist Johannes Dijkstra Christmas Carols. Op 25 december om 10.00 uur volgt een kerstviering. Die vormt de afsluiting van het Adventsproject ‘Het beste nieuws’. Carien en Bart Duursema zingen enkele liederen. De muzikale begeleiding is in handen van Roelof van den Berg. Op het programma staat ook een quiz, waarbij sommige thuisgebleven gemeenteleden hun kerststal laten zien. Op oudejaarsavond is er om 19.30 uur een viering met als thema ‘zicht op het goede leven’. Zondag 3 januari om 10.00 uur volgt de Top 2000 viering. Diverse liederen uit de Top 2000 worden ten gehore gebracht door twee zangers. De muzikale begeleiding is in handen van Anton Kleine Schaars en Johannes Dijkstra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.