Supermarkten op laatste zondag voor Kerst twee uur eerder open

RAALTE – De supermarkten in de gemeente Raalte mogen op zondag 20 december twee uur eerder dan normaal de deuren openen: om 10.00 in plaats van om 12.00 uur. De supermarkten hadden daar gezamenlijk om gevraagd. Zo hopen ze de bezoekersstromen in het laatste weekend voor Kerst beter te spreiden. De gemeente Raalte heeft er toestemming voor gegeven. Volgens Raalte hebben de kerken in de gemeente hebben begrip voor de vervroegde opening. In maart besloot de gemeenteraad nog op verzoek van de winkeliersverenigingen en supermarkten dat winkels op zondag om 12.00 uur open mogen in plaats van om 13.00 uur. Het is aan de winkeliers zelf of ze van die mogelijkheid gebruik maken. Supermarktondernemers die op zondag 20 december al om 10.00 uur open willen, dienen verder zelf een aanvraag in te dienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.