Home / Sallandcentraal / Stille Kerst in Sallandse kerken

Stille Kerst in Sallandse kerken

RAALTE – Het bleef deze Kerst rustig in de Sallandse kerken. Vieringen waren alleen online te volgen. Daarnaast waren er inloopmogelijkheden. Nadat de huidige lockdown van start ging, besloten veel kerken hun Kerstprogramma’s te schrappen of alleen maar online aan te bieden. Dat het stil is in de kerken is niet nieuw. Zo stil met Kerst echter wel. Verderop in deze krant treft u een uitgebreid verhaal over de ontkerkelijking in Salland. Verschillende oudere jongeren komen daarin aan het woord. Fotografe Annet van Raalten schoot deze foto bij de kerststal in de H. Kruisverheffing.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.