Home / Sallandcentraal / Spaarkaarten Dierckxsens nog welkom tot 1 februari

Spaarkaarten Dierckxsens nog welkom tot 1 februari

RAALTE – De spaaractie van Dierckxsens mooivoormannen in Raalte gaat door tot 1 februari. Met spaarzegels in het Weekblad voor Salland kon iedereen korting krijgen op overhemden en truien. Aanvankelijk was het de bedoeling om de actie op zaterdag 20 december te beëindigen, maar aangezien de winkel in verband met de coronamaatregelen de deuren moest sluiten, is de termijn verlengd tot 1 februari. Als, let wel áls, de winkels na 19 januari weer open gaan, zijn volle kaarten weer welkom in de kledingzaak. Dan kan iedereen alsnog een overhemd of trui met korting uitzoeken.

Lees ook

Herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen van start

DALFSEN – De werkzaamheden aan het voorplein van het gemeentehuis van Dalfsen zijn op 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.