Home / Sallandcentraal / Sint neemt cheque voor Rode Kruis in ontvangst bij Kwintijn

Sint neemt cheque voor Rode Kruis in ontvangst bij Kwintijn

RAALTE – Sinterklaas heeft vrijdag 4 december een cheque van 312,51 euro in ontvangst genomen bij Brede School Kwintijn in Raalte. Het ging om een derde deel van de voorlopige opbrengst van de schoolwebwinkel, die de kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 dik drie weken geleden in het kader van het project ‘Omgaan met geld’ hebben gelanceerd. Vanuit die webwinkel verkopen ze onder andere snoepgoed en kleine cadeauartikelen. De cheque was niet bestemd voor Sinterklaas zelf. De goedheiligman zal de cheque op zijn beurt weer overhandigen aan het Rode Kruis. De kinderen hadden vooraf in het bedrijfsplan vastgelegd een derde deel van de opbrengst aan dat goede doel te zullen doneren. Zie verder kwintijn.schoolwebwinkel.nl.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.