Home / Sallandcentraal / Signeersessie van Hans van den Pol bij Bruna Raalte

Signeersessie van Hans van den Pol bij Bruna Raalte

RAALTE – Schrijver Hans van den Pol is zondag 13 december te gast bij Bruna Ellenbroek in Raalte. Hij zit daar klaar om zijn nieuwe roman ‘Langs het pad naar de tempel’ te signeren. Het boek handelt over de Nederlandse troubadour Cornelis Vreeswijk; in Nederland vooral bekend bij de liefhebbers, in zijn tweede vaderland Zweden op handen gedragen. De lezer krijgt aan de hand van zijn belevenissen op een oudejaarsdag een inkijkje in zijn leven. Van den Pol is van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig in de Bruna.

Lees ook

Zozijn ‘dondersblij’ met nieuwe bus

Broers René en Harry Nijboer betaalden bus vanuit eigen portemonnee RAALTE – De nieuwe bus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.