Shirley van Heck en Leoni Jansen in het HOFtheater

RAALTE – In de maand december heeft het HOFtheater een aantal kleine, intieme voorstellingen op het programma staan. Op woensdag 9 december is paleontoloog Shirley van Heck te gast in het HOFtheater. Zaterdag 12 december nemen Leoni Jansen, Izaline Calister e.a. de bezoekers mee naar de Eeuw van Harry Belafonte.

60 minuten met Shirley van Heck

In de tour ‘60 minuten met’ zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van het lijf over werk en passie.

Op woensdag 9 december is Shirley van Heck te gast. Zij is paleontoloog over de geschiedenis van de aarde. Voordat wij mensen begonnen rond te lopen, had onze aarde er al een geschiedenis op zitten van miljoenen jaren. Shirley van Heck heeft overal ter wereld onderzoek gedaan naar deze oeroude tijd. Als geen ander kan zij een boeiend licht werpen op de geschiedenis van onze aarde. Hoe kijk je naar je dagelijkse omgeving als je gewend bent aan het perspectief van een wereld in miljoenen jaren?

Voor 60 minuten met Shirley van Heck op woensdag 9 december 20.00 uur zijn alle kaarten verkocht. Wel is het mogelijk om het interview vanaf 20.00 uur te volgen via de livestream op de Facebookpagina van het HOFtheater.

Leoni Jansen, Izaline Calister e.a. – De Eeuw Van Harry Belafonte

Bijna iedereen kent Harry Belafonte als de knappe zanger die aanstekelijke nummers als “Island in the Sun”, “Matilda” en “Day-O” in ons geheugen wist te griffen. Maar deze charismatische man is meer: tot op de dag van vandaag spreekt hij zich ferm en met humor uit over politieke misstanden en ongelijkheid.

Zonder aanzien des persoons: Martin Luther King was zijn vriend, maar Condoleezza Rice en Colin Powell noemde hij ‘de huisslaven van Bush’. Belafonte is 93. Het is ongelooflijk wat in zijn leven, in zijn eeuw allemaal is veranderd.’ Leoni Jansen, Izaline Calister, Thijs Borsten & Roël Calister nemen de bezoekers mee op reis naar de eeuw van Harry Belafonte.

Voor de voorstelling De Eeuw van Harry Belafonte op zaterdag 12 december zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor 16.00 uur. De voorstellingen van 19.00 uur en 21.30 uur zijn uitverkocht. Kaarten kosten €23.00 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan via de website staging2.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.