Shirley van Heck en Leoni Jansen in het Hoftheater

RAALTE – In de maand december heeft het Hoftheater een aantal kleine, intieme voorstellingen op het programma staan. Op woensdag 9 december is paleontoloog Shirley van Heck te gast in het Raalter theater. Zaterdag 12 december nemen Leoni Jansen, Izaline Calister en anderen de bezoekers mee naar de Eeuw van Harry Belafonte.

In de tour ‘60 minuten met’ zet het Hoftheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. Woensdag 9 december is Shirley van Heck aan de beurt. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk haar het hemd van het lijf over haar werk en passies. Van Heck weet als paleontoloog alles over de geschiedenis van de aarde. Ze deed wereldwijd onderzoek naar de tijden dat er nog geen mensen op de planeet rondliepen. De avond is al uitverkocht, maar het interview is vanaf 20.00 uur te volgen via de livestream op de Facebookpagina van het Hoftheater.
Leoni Jansen, Izaline Calister, Thijs Borsten en Roël Calister brengen op zaterdag 12 december het concertprogramma ‘De Eeuw Van Harry Belafonte’. Er zijn die dag drie voorstellingen. Die van 19.00 en 21.30 uur zijn al uitverkocht, voor die van 16.00 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Harry Belafonte is bekend van aanstekelijke nummers als ‘Island in the Sun’, ‘Matilda’ en ‘Day-O’. Maar deze charismatische man is meer: tot op de dag van vandaag spreekt hij zich ferm en met humor uit over politieke misstanden en ongelijkheid. Martin Luther King was zijn vriend, maar Condoleezza Rice en Colin Powell noemde hij ‘de huisslaven van Bush’. Kaarten kosten 23 euro per stuk.
Tickets bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of via tel. 0572 361 361 (op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur). Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@Hhoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Foto: Hessel Stuut

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.