Sabine van Geffen nieuwe gemeentesecretaris gemeente Dalfsen

DALFSEN – Sabine van Geffen wordt per 1 maart 2021 de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Dalfsen. In deze positie is zij de eerste adviseur van het college van B&W en directeur van de ambtelijke organisatie.

Het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen kijkt uit naar de komst van de nieuwe secretaris. “Een stevige leider met visie was waar we naar zochten. In Sabine van Geffen hebben we deze kwaliteiten gevonden. We hebben Sabine al mogen leren kennen als iemand die positief en gedreven is. Zij zal met fris elan invulling geven aan de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur in onze gemeente.’’, aldus burgemeester Erica van Lente. “Met haar enthousiasme en ervaring bouwen we verder aan de toekomst van onze mooie organisatie en gemeente.’’

Sabine van Geffen: ”In het verleden heb ik vanuit mijn werk in nabij gelegen gemeenten als Raalte en Meppel op afstand al kunnen kijken naar de gemeente Dalfsen. Het leek mij een fijne gemeente waar op vriendelijke wijze met elkaar wordt samengewerkt. Dat beeld is tijdens de recent gevoerde gesprekken bevestigd. Zowel in de gemeentelijke organisatie als onder de inwoners heerst een prettige sfeer en wordt het goede gesprek met elkaar gevoerd. Ik kijk dan ook uit naar de samenwerking met het college, de medewerkers, de raad en de inwoners en ondernemers van de gemeente Dalfsen.”

Momenteel is Sabine van Geffen gemeentesecretaris van de gemeente Landsmeer. Daarvoor werkte ze in leidinggevende posities voor gemeenten in Gelderland en Noord-Brabant. Eerder in haar carrière werkte ze bij de gemeenten Meppel en Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.