Richard Smit weg bij VV Lemelerveld

LEMELERVELD – Richard Smit vertrekt na vijf jaar als trainer van het vlaggenschip van VV Lemelerveld. Hij heeft kenbaar gemaakt dat hij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. “Ik heb het erg naar mijn zin, maar na vijf jaar is de rek er een beetje uit”, vertelt hij. “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging.” In het eerste seizoen dat de oefenmeester uit Heino Lemelerveld 1 onder zijn hoede had, promoveerde het elftal naar de tweede klasse. Het daaropvolgende seizoen handhaafde het team zich voor het eerst in de clubhistorie in deze klasse. In het seizoen 2018/2019 ging Dalfsen er met de titel vandoor, maar werd Lemelerveld tweede. Afgelopen seizoen ging het eerste elftal aan de leiding in de tweede klasse Noord, maar als gevolg van corona kwam hier abrupt een einde aan. “We zijn Richard erg dankbaar voor zijn prestaties met het eerste elftal en wensen hem het allerbeste toe in zijn toekomstige uitdaging”, zo laat VV Lemelerveld weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.