Rabobank Salland steunt dertien projecten vanuit Coöperatiefonds

REGIO – Dertien projecten van verenigingen, stichtingen en organisaties uit de regio Salland hebben eind november een financiële bijdrage gekregen vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Salland. In totaal is er ruim 22.000 euro verdeeld onder de projecten.

Het geld ging naar Handbalvereniging Lettele, Oudheidkundige Kring Bathmen, Stichting Masohi, Museum Averlo-Frieswijk-Schalkhaar, Stichting Lingeveen, Stichting Vrienden van Sparrenheuvel, Stichting Welzijn Olst-Wijhe, Dynamic Tennis Olst, Protestantse Gemeente Heino, Stichting Vrienden van te Passe, Plaatselijk Belang Laag Zuthem, St. Antoniusschool Mariënheem en Stichting Vrienden van Zorgspectrum het Zand.
Directievoorzitter Marco Dirksen: “Wat hebben we mooie maatschappelijke initiatieven in deze regio! Zo dragen we dit keer bij aan de aanleg en het mogelijk maken van openbare speel- en ontmoetingsplekken en projecten die de omgeving waarin we leven verbeteren. Een mooi voorbeeld hiervan is de bijdrage aan de St. Antoniusschool in Mariënheem.”
Een toekenning wordt gedaan door de Commissie Coöperatiefonds. Deze commissie bestaat uit ledenraadsleden van Rabobank Salland. Zo bepalen de leden hoe een deel van de winst terugvloeit in de samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.