Prijsuitreiking Sintpuzzel uitgesteld

RAALTE – De Sintpuzzel in het Weekblad voor Salland was weer goed voor vele honderden inzendingen. In verband met de huidige lockdown hebben we echter moeten besluiten om de prijzen in een later stadium uit te reiken. Vrijwel alle winkels die prijzen leverden zijn namelijk gesloten. Alleen voor het straatje Oudejaarsloten van de Smulbaai in Heino is een uitzondering gemaakt. De winnaar van deze prijs heeft inmiddels bericht gehad. Zodra alles weer open gaat, maken we de andere winnaars bekend en kunnen zij hun prijs in ontvangst nemen. De overgebleven prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Hubo’s in Heino, Lemelerveld en Wijhe; Domino’s Pizza in Raalte; Top1Toys Raalte; Mico Bodywear & Lef Underwear in Wijhe; De Koning Wijhe en Boetiek Kuzzz in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.