Plekken vrij bij Grijs en Groen Wonen in Olst

OLST – Bewonersgroep Grijs en Groen Wonen is een kleine groep 50-plussers bezig is met het opzetten van een senioren bewonersgroep in de nieuwe wijk de Olstergaard aan de zuidkant van Olst. Grijs en Groen Wonen wil op twee van de 75 kavels middenin deze toekomstbestendige wijk bouwen.

Op dit moment is de groep bijna compleet, maar er kunnen nog een paar medebouwers meedoen. Het gaat om een project van maximaal tien à twaalf koopwoningen variërend van 70 tot 120 m2. Een ontmoetingsruimte en een gemeenschappelijke tuin zijn een belangrijk onderdeel van het project. Bedoeling is dat iedereen zijn eigen huis krijgt, maar het omkijken naar elkaar en het samen dingen doen vormen ook een essentieel onderdeel van de plannen. Er wordt gebouwd door middel van CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Dat betekent dat de toekomstige bewoners de regie in handen houden en hun eigen projectontwikkelaar zijn. De groep is nu begonnen aan de zoektocht naar een architect die de woningen mag ontwerpen. Grijs en Groen wil zo veel mogelijk duurzame materialen toepassen.

Zie verder staging2.grijsengroenwonen.nl of mail naar info@grijsengroenwonen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.