Plaatselijke Belangen blij met opwaardering N35

REGIO – Vorige week bekend gemaakt dat er geld beschikbaar wordt gemaakt om de N35 op te waarderen. Naast het bedrijfsleven en de politiek hebben de Plaatselijke Belangen positief gereageerd. “Het doel was een veiligere N35 voor de weggebruikers én de omgeving. Dat doel lijkt hiermee gehaald”, zegt Niels Tomson van Plaatselijk Belang Laag Zuthem.

De afgelopen jaren hebben diverse Plaatselijk Belangen gestreden voor meer aandacht in Den Haag voor de Rijksweg. Dat de N35 dwars door Mariënheem loopt ‘kon niet langer’, zegt Nico Dijkman van Plaatselijk Belang Mariënheem. “Hiermee komt er eindelijk een einde aan al dat verkeer dat door Mariënheem rijdt.”

Toch is Haarle nog niet tevreden met de aangekondigde plannen. “Haarle is helaas nog even vergeten in deze brede aanpak”, vertelt Ron Vloedgraven van Plaatselijk Belang Haarle. “Er zullen hier nog veiligheidsmaatregelen moeten komen. Op dit punt zijn de plaatselijke belangen het met elkaar eens.”

Het kan nog wel flink wat jaren duren, maar volgens de betrokken dorpen is er een goede stap in de juiste richting gezet.

 

 

 

 

 

4 REACTIES

  1. Ik ook, maar het kan toch niet anders dan dat die weg de spoorlijn gaat volgen, die ligt er als verkeersader toch al. Achter Thooms langs, of na de Bagatelle lijkt me. Meteen achter Thooms lijkt me persoonlijk best.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.