Paul Roescher: sterk in duurzaamheid

(Advertorial)

RIJSSEN/APELDOORN – Paul Roescher geeft om duurzaamheid en tegelijk lagere kosten voor iedereen. Dit zogenaamde maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voelt als een logische verplichting, die Roescher zichzelf oplegt in zijn vestigingen in Rijssen en Apeldoorn, waar iedereen welkom is voor een ruim aanbod keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden, kasten en tafels en stoelen. De installatie van enkele duizenden zonnepanelen is hiervan het meest recente bewijs.

Binnen MVO passen de energie- en kostenbesparende maatregelen, zoals het aanbieden van houten keukenfronten met het FSC-keurmerk en werkbladen van gerecycled materiaal. De verkoop van bijvoorbeeld de nieuwste generaties energiezuinige, slimme keukenapparatuur, de toepassing van energiezuinige verlichting en een keur aan toiletpapierbesparende douchetoiletten passen, net als de strikte scheiding van afvalmateriaal in de magazijnen van Paul Roescher, ook helemaal binnen deze filosofie.

Laagste prijs

Dit soort maatregelen helpt echter niet alleen ons milieu, het helpt Roescher ook om hun slogan van weleer gestand te doen: het leveren van de beste woonartikelen tegen de laagste prijs. Iedereen wint zo bij Paul Roescher. Het is dus ook volkomen logisch dat Paul Roescher voor het slim gebruiken van zonne-energie heeft gekozen en een paar duizend zonnepanelen op de daken van de showrooms in Apeldoorn en Rijssen liet plaatsen. De keuze is hierbij gevallen op de lokale partner van Roescher, namelijk Solar Vision Oost. Zij kennen de regio als geen ander en weten door tientallen jaren ervaring precies welk dak welke oplossing nodig heeft. Hun zonnepanelen en technologie zijn van Duitse origine, dus dat is zoals u gewend bent met de grootst mogelijke “gründlichkeit” voor de lange termijn gemaakt.

Allernieuwste oplossingen

Met enige regelmaat zoekt Solar Vision Paul Roescher op, om ervan verzekerd te zijn dat alles nog perfect functioneert en om te adviseren over de nieuwste wet- en regelgeving. Deze prettige werkrelatie zal nu en in de toekomst profiteren van de allernieuwste oplossingen op het gebied van MVO.
Als u het milieu en uw portemonnee ook een warm hart toedraagt, nodigt Paul Roescher u uit om kennis te maken op de site: staging2.paulroescher.nl of op de site van Solar Vision Oost: staging2.solarvision-oost.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.