Oudejaarsbingo van de Nicolaaskerk Heino

HEINO – De Protestantste Gemeente Heino houdt op woensdagavond 30 december een online oudejaarsbingo vanuit de Nicolaaskerk. Heel het dorp mag meedoen. Het programma duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. De presentatie is in handen van Hans van Solkema en Lieke van Houte.

Het mag dan wel een Oudejaarsbingo heten, maar het spel dat wordt gespeeld heet eigenlijk ‘kienen’. Tussen kienen en bingo zitten wat verschillen, maar in essentie komt het op hetzelfde neer. Een kienkaart bevat drie rijtjes getallen tussen de 1 en 90. Per ronde zijn er drie kansen om te winnen. Er worden zes rondes gespeeld. Wie ‘bingo’ of eigenlijk ‘kien’ heeft, belt met een speciaal telefoonnummer dat die avond in beeld wordt gebracht. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Heinose ondernemers en bestaan uit waardebonnen variërend van 15 tot 50 euro. Pianist Jos Mulder zorgt in de pauzes voor muziek. Het is ook mogelijk om liedjes aan te vragen of de groeten over te brengen.
Deelnemen kan via de computer, de laptop of de smartphone. De bingokaarten worden verkocht als boekje. De deelnemers spelen per ronde met drie kaarten tegelijk; in het boekje zitten dus achttien bingokaarten. De bingoboekjes (à 10 euro) zijn tot en met 29 december online te bestellen via staging2.bingoheino.nl. Betaling via iDEAL. De kaarten worden vervolgens toegestuurd per mail. De deelnemers dienen die dan zelf af te drukken. Wie niet over een printer beschikt, kan ook boekjes bestellen via 06-25272633. De opbrengst van de avond is bestemd voor de verbouwing van het Kerkhuus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.