Oproep: blijf ook na decembermaand attent met kaartjes

RAALTE – Kerst- en nieuwjaarswensen verstuurt bijna iedereen, maar ook na de decembertijd is het belangrijk om de ander niet te vergeten. Woonzorglocatie de Hartkamp in Raalte roept daarop iedereen op om na de decembermaand ook kaartjes (of kleine attenties) te blijven sturen. Voor de medewerkers, maar zeker ook voor de ouderen. “Door de strengere coronamaatregelen is er veel verdriet en eenzaamheid onder de bewoners ontstaan”, zo laat de Hartkamp weten. “Nauwelijks bezoek en vrijwel geen vrijwilligers, omdat de angst voor besmettingen heerst. Daarnaast werkt het zorgpersoneel keihard om de bewoners met veel toewijding en liefde te verzorgen.” Kaarten kunnen gestuurd worden naar Woonzorglocatie De Hartkamp, Jan van Arkelstraat 15, 8101 EN in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.