Ook Scouting Raalte schort haar activiteiten op na stijgend aantal coronabesmettingen in gemeente

RAALTE – De Scouting Raalte heeft besloten om alle fysieke opkomsten per direct stil te leggen tot de kerstvakantie. Ook in de vakantie staan voorlopig geen bijeenkomsten gepland. Het bestuur van Scouting Raalte maakt zich zorgen over het oplopende aantal coronabesmettingen onder jongeren in de gemeente.

“Wij vinden het maatschappelijk onverantwoord om onze leden en de leiding aan het risico van corona bloot te stellen. Wij hopen dat we hieraan gezamenlijk een bijdragen kunnen leveren aan het indammen van het virus in Raalte”, aldus het bestuur.

Eerder deze week besloot het Carmel College Salland om alle leerlingen van HAVO/VWO naar huis te sturen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.