Online presentatie over inrichting nieuwbouwlocatie Heino

HEINO- In Heino is behoefte aan woningbouw. Samen met het dorp is bepaald waar deze woningen komen: aan de Molenweg. Hier is ruimte voor circa 100 woningen voor verschillende doelgroepen en in diverse prijsklassen. Het stedenbouwkundig conceptplan is inmiddels gereed en wordt gezien de huidige situatie via een video aan het dorp gepresenteerd. Geïnteresseerden kunnen het conceptplan en de bijhorende toelichting bekijken op staging2.raalte.nl/woningbouw-heino.

 Het stedenbouwkundig plan is een conceptplan dat nog niet vaststaat. Het geeft weer hoe de buurt eruit kan komen te zien. “Via een online enquête konden inwoners dit voorjaar aangeven wat zij belangrijk vinden. Daarna hebben we in verschillende werkateliers – bestaande uit 25 belangstellenden en omwonenden – gewerkt aan een stedenbouwkundig conceptplan. Dit najaar is vervolgonderzoek gedaan en nu ligt er een mooi conceptplan, dat zoveel mogelijk voldoet aan alle wensen en uitgangspunten. Ik ben benieuwd naar de reacties. Via het online reactieformulier kan iedereen tot en met donderdag 31 december 2020 reageren op het plan”, zegt wethouder Wout Wagenmans.

Kijk voor meer informatie op staging2.raalte.nl/woningbouw-heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.