Online nieuwjaarsbijeenkomst van gemeente Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte luidt op donderdag 7 januari het nieuwe jaar in met een online bijeenkomst. Die komt in plaats van de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie in het Hoftheater. Alle inwoners van de gemeente Raalte zijn online welkom. Op het programma staan onder andere de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Martijn Dadema en de uitreiking van de Goudhaentjes.

De link naar het programma staat op donderdag 7 januari om 19.15 uur op staging2.raalte.nl en op de social media kanalen van de gemeente. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Dit jaar reikt de gemeente twee Goudhaentjes uit. Het reguliere Goudhaentje is bestemd voor een initiatief dat bijdraagt het woon- en leefklimat in de gemeente; de tweede gaat naar een bijzonder initiatief in coronatijd. De genomineerden voor het reguliere Goudhaentje zijn: het Soepcafé Heino, Bottermarkt Raalte en Fonds voor Ons uit Heino. De winnaar van het Goudhaentje gaat naar huis met de trofee én een cheque van 1.000 euro. Voor de initiatieven die als tweede en derde eindigen, zijn er cheques van respectievelijk 500 en 250 euro. Het stemmen voor deze prijs is op woensdag 30 december gesloten. Voor het initiatief in coronatijd heeft de jury een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt ook op 7 januari bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.