Home / Sallandcentraal / Online infosessie over Zonneproject Telgenbos Heino

Online infosessie over Zonneproject Telgenbos Heino

HEINO – Trio Investment, de nieuwe ontwikkelaar van Zonneproject Telgenbos in Heino, houdt op donderdag 14 januari een digitale informatiebijeenkomst. Het doel van de sessie is om inwoners van Heino te informeren over de ontwikkelingen van de afgelopen maanden, de huidige ontwerpschets toe te lichten en om informatie te geven over het participatieproces. Aanvang is om 19.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmeldingen@trioinvest.nl. Vóór 14 januari ontvangt iedereen die zich aanmeldt een link om de sessie bij te kunnen wonen. De eerste schets is te zien op de projectpagina www.trioinvest.nl/heino. Daar staat ook een beschrijving van het project en de landschappelijke inpassing.

Lees ook

Olst-Wijhe wil met inwoners praten over komende bezuinigingen

WIJHE – Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe kunnen meepraten over de komende bezuinigingen. Van 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.