Onderzoek naar tevredenheid over dienstverlening gemeente Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte start een onderzoek naar de tevredenheid over de gemeentelijke dienstverlening. Dit als onderdeel van het landelijke onderzoek ‘Waar Staat je Gemeente’. Daarbij gaat het om de gemeentelijke dienstverlening en thema’s als het woon- en leefklimaat, de relatie inwoner-gemeente en zorg en welzijn. Deze week krijgen drieduizend inwoners van de gemeente Raalte een vragenlijst met een uitnodigingsbrief om deel te nemen aan het onderzoek. “Met dit onderzoek willen we onze prestaties als gemeente onderzoeken en vergelijken met andere gemeenten. De resultaten nemen we zeer serieus en gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren”, aldus burgemeester Martijn Dadema. Het onderzoek bestaat uit een schriftelijke vragenlijst, die de deelnemers ook digitaal kunnen invullen. Ook de coronacrisis komt aan de orde. “Veel mensen werken vanuit huis en het is een onzekere tijd. We zijn erg benieuwd hoe inwoners kijken naar het leven en hopen hieruit ook lessen te leren voor de aanpak van corona op gemeentelijk niveau.” De resultaten worden anoniem verwerkt en zijn naar verwachting begin januari bekend. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Moventem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.