Ondernemers Olst-Wijhe delen honderd kerstpakketten uit

WIJHE – Honderd kerstpakketten voor honderd mensen in Olst-Wijhe. De lokale ondernemers delen ze uit in de dagen voor Kerst. Niet willekeurig, maar bij inwoners die het verdienen volgens ándere inwoners van de gemeente. Iedereen kan iemand opgeven voor deze ‘100 kerstpakketten vol liefde’-actie.

“Ondanks het bijzondere jaar bleven de inwoners van Olst-Wijhe onze winkels bezoeken. Juist nu zijn wij daar als ondernemers extra blij mee”, aldus Jan Amse van Gastvrij Wijhe. “Als dank stellen wij uit onze eigen assortimenten verrassende kerstpakketten samen. Deze delen we eind december uit aan mensen die een bedankje, steuntje in de rug of gewoon een leuke verrassing verdienen.”

Bij wie de kerstman/vrouw op 23 of 24 december aanklopt, bepalen de inwoners van de dorpen zelf. Iedereen kan iemand anders opgeven, eenvoudig door een mail te sturen naar kerst@hierstroomtdeliefde.nl. Met daarbij vermelding van de naam, het adres én waarom juist hij of zij het feestelijke pakket verdient. Ook kan de kaart in de speciale bus gedeponeerd worden bij het Holstohus in Olst en bij DA-Bourquin in Wijhe.

“Iedereen kent wel iemand die zich opvallend heeft ingezet voor een ander”, zegt Ellen Nijkamp van Natuurlijk Olst. “Iemand die voor hem of haar heel speciaal is, een moeilijke tijd heeft gehad of gewoon wat extra aandacht verdient. Dát zijn de mensen die wij willen verrassen met één van de kerstpakketten.”

Meer informatie op olst.hierstroomtdeliefde.nl en wijhe.hierstroomtdeliefde.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.