Home / Sallandcentraal / Onderdoorgang N348 bij Dalmsholterdijk gereed

Onderdoorgang N348 bij Dalmsholterdijk gereed

ZWOLLE – De nieuwe onderdoorgang van de N348 bij de Dalmsholterdijk in Dalmsholte is vrijdagmiddag 18 december opengesteld voor het verkeer. Deze onderdoorgang draagt bij aan een betere verkeersveiligheid en vlotte doorstroming van het verkeer op dit drukke punt.

Dit geldt zowel voor het doorgaand verkeer op de hoofdrijbaan van de N348 als voor het lokale verkeer dat de N348 wil oversteken. De nabijgelegen gelijkvloerse oversteken van de Oude Dijk, de Dalmsholterdijk en de Achterveldsweg zullen in januari 2021 worden verwijderd en definitief afgesloten worden voor alle verkeer.
In de afgelopen jaren voerde de provincie al groot onderhoud uit op het traject tussen Raalte en Ommen. Ook werden de kruispunten bij Lemelerveld aangepakt en veiliger gemaakt. Nu is er dus ook gewerkt aan deze onderdoorgang. Daarnaast is de provincie ook nog bezig met werkzaamheden voor een onderdoorgang bij de oversteek N348 – Oude Twentseweg. Naar verwachting zijn die werkzaamheden in april 2021 afgerond.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.