Home / Sallandcentraal / Omgevingsvisie Raalte vastgesteld

Omgevingsvisie Raalte vastgesteld

RAALTE – Na een intensief proces met de samenleving heeft de gemeenteraad van Raalte de Omgevingsvisie, Horizon gemeente Raalte 2040, vastgesteld. Deze visie gaat over de toekomst van de leefomgeving, is het strategische sturingsinstrument van de gemeenteraad en helpt inwoners bij het ontwikkelen van een initiatief. Na een brede inventarisatie en gesprekken met 1079 inwoners, zijn drie kernopgaven gedefinieerd. Dit zijn: de toekomst van het buitengebied, het aantrekkelijk en leefbaar houden van de bestaande wijken en dorpen én de positie van de gemeente Raalte in de regio. 115 Visiemakers hebben vervolgens naar antwoorden gezocht op de drie kernopgaven. De groep Visiemakers bestond uit inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties uit de gemeente Raalte. Zie verder www.raalte.nl/omgevingsvisie.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.