Olst-Wijhe achter sloop woningen Olsterkampweg

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe wil medewerking verlenen aan de plannen van SallandWonen om twintig sociale huurwoningen aan de Olsterkampweg in Olst te slopen en er 23 nieuwe sociale huurwoningen voor terug te bouwen. De plannen zijn omstreden. Een bewoonster heeft aangegeven liever niet te willen vertrekken uit haar huidige woning. Enkele Olstenaren kwamen vervolgens, verenigd in een burgerinitiatief, met het plan om enkele woningen te behouden. Dat heeft er echter niet voor gezorgd dat de gemeente wil afzien van het project . Volgens Olst-Wijhe is het behoud van de woningen om verschillende redenen niet haalbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.