Home / Sallandcentraal / Olst-Wijhe achter sloop woningen Olsterkampweg

Olst-Wijhe achter sloop woningen Olsterkampweg

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe wil medewerking verlenen aan de plannen van SallandWonen om twintig sociale huurwoningen aan de Olsterkampweg in Olst te slopen en er 23 nieuwe sociale huurwoningen voor terug te bouwen. De plannen zijn omstreden. Een bewoonster heeft aangegeven liever niet te willen vertrekken uit haar huidige woning. Enkele Olstenaren kwamen vervolgens, verenigd in een burgerinitiatief, met het plan om enkele woningen te behouden. Dat heeft er echter niet voor gezorgd dat de gemeente wil afzien van het project . Volgens Olst-Wijhe is het behoud van de woningen om verschillende redenen niet haalbaar.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.