Oliebollenactie Scouting Raalte

RAALTE – Scouting Raalte houdt ook dit jaar weer een oliebollenactie. Ditmaal gaan de leden niet langs de deuren, maar kan iedereen vooraf oliebollen en/of appelbeignets bestellen. Dat is mogelijk via staging2.oliebollen.scouting-raalte.nl of via tel: 0572-358375. De oliebollen en appelbeignets worden door een gerenommeerde, met goud bekroonde, bakker volgens ambachtelijk recept gebakken. De bestellingen worden bezorgd van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 december. Iedereen kan zelf het dagdeel bepalen. Tien oliebollen of zes appelbeignets kosten 7,50 euro; een zak met vijf krentloze oliebollen kost 3,75 euro. Snelle bestellers (voor het einde van de kerstdagen) krijgen korting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.