Home / Sallandcentraal / Oliebollenactie Scouting Raalte

Oliebollenactie Scouting Raalte

RAALTE – Scouting Raalte houdt ook dit jaar weer een oliebollenactie. Ditmaal gaan de leden niet langs de deuren, maar kan iedereen vooraf oliebollen en/of appelbeignets bestellen. Dat is mogelijk via www.oliebollen.scouting-raalte.nl of via tel: 0572-358375. De oliebollen en appelbeignets worden door een gerenommeerde, met goud bekroonde, bakker volgens ambachtelijk recept gebakken. De bestellingen worden bezorgd van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 december. Iedereen kan zelf het dagdeel bepalen. Tien oliebollen of zes appelbeignets kosten 7,50 euro; een zak met vijf krentloze oliebollen kost 3,75 euro. Snelle bestellers (voor het einde van de kerstdagen) krijgen korting.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.